Gullbranson 2018

VELKOMMEN TIL GULLBRANSON 2018

Kjøp billetter til årets show nå!  bidrag.gullbranson.no

Aldersgrense 20 år.

VOID

Vi ser frem til visuell eksellense fra Void som pryder årets innpakning med motion graphics av ypperste kvalitet. Det blir sinnsykt fett og vi gleder oss vilt til å se resultatet!

Void process

 

 

KONFERANSIER

Torgny Amdam stiller igjen som konferansier og vi elsker energien og showet han bringer til scenen! I 2017 samarbeidet Torgny med Void og lagde den vakre musikkvideoen Into the Night:  http://void.as/case/torgny-into-the-night/

Torgny Simon Skreddernes high

 

 

MUSIKK 

Vi gjentar fjorårets megasuksess med fantastiske Peter Baden igjen på scenen, denne gangen som solo artist og vi får gleden av å bli transportert gjennom kvelden av hans eklektiske musikk. Han er kjent fra en rekke film- og TV produksjoner, som bakmann og musikkprodusent for artister, komponist til danseforestillinger og ikke minst som trommeslager og elektronist med en lang rekke prosjekter.

solo peter baden trommonaut

 

DJ – Patski Love

Som DJ har Patski vært å finne på alt fra Blå til Justisen, Jaeger, Stratos, Villa og alle andre bra klubber i Oslo til Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, Stavanger videre til Tyskland, England, Frankrike, Danmark og Sverige. I over 15 år han han herjet verden rundt på egne ben eller med sitt prisvinnende og anerkjente klubbkonsept Juicy (som han utgjør med maker Chris Stallion) I tillegg til dette er han høyaktuell med sitt nye prosjekt JCY som er signert med Warner Music og  i disse dager herjer over kloden på Spotify og YouTube.

Patski Love

Get your groove on…  https://www.mixcloud.com/patskilove/

 

HVOR SKAL VI?

Gullbranson holdes på Parkteatret Scene torsdag 25. oktober 2018
Adressen til arrangementet er: Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo

Vorspielet starter kl 18:00, dørene til scenen åpner 19:00 og showet starter klokken 20:00 – vær tidlig ute!

G Parkteateret_HDR

Foodtrucken 4GRINGOS stiller med varm meny utenfor lokalet.

Logo four gringos