Gullbranson 2019

VELKOMMEN TIL GULLBRANSON 2019

Kjøp billetter til årets show fra 31. august!  bidrag.gullbranson.no

Aldersgrense 20 år.

Programmet oppdateres.

 
NYTT I ÅR
I år lanserer vi prisen «Beste Musikkvideo». Denne prisen premierer produsent og produksjonsselskap.
HVOR SKAL VI?

Gullbranson holdes på Parkteatret Scene torsdag 24. oktober 2019.
Adressen til arrangementet er: Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo

Vorspielet starter kl 18:00, dørene til scenen åpner 19:00 og showet starter klokken 20:00 – vær tidlig ute!

G Parkteateret_HDR
KONFERANSIER – Torgny Amdam

Vi gjentar suksessen med Torgny Amdam som igjen skal lede oss gjennom årets prisutdeling.
Torgny var vokalist og grunnlegger av bandet Amulet og har siden jobbet med sitt soloprosjekt under artistnavnet Torgny.
Nå er han aktuell med sitt nye musikkprosjekt «Bathroom stall confessional».
Han har også laget musikk til både film og teater, blant annet «Oslo 31. august «og teaterforestillingen «Ghetto Justice» som har premiere på Black Box Teater 4. september.

MUSIKKPRODUSENT – Erlend Mokkelbost

Erlend Mokkelbost lager musikken til årets Gullbranson. Han er en produsent, musiker og komponist fra Oslo. Han står bak bestillingsverkserien Pekula og plateselskapet ved samme navn, har produsert en rekke plater med band og artister i flere sjangre, og har i tillegg fortid i band som JR Ewing, Montée og KILL. www.erlendmokkelbost.com

 

LIVE BAND – WIZRD 

Denne kvelden står 3/4 av WIZRD på scenen, et band med medlemmer fra en rekke rock og jazzprosjekter som blant annet Spidergawd og Krokofant. De jobber for tiden med sitt debutalbum, som produseres av Martin Horntveth fra Jaga Jazzist. De spiller et hybrid av hardrock, psykdelia, jazz og punk, og har skapt seg en stor tilhengerskare allerede før de har gitt ut noe. https://www.facebook.com/WIZRDTHEBAND/

  • Axel Skalstad (trommer)
  • Karl Bjorå (gitar)
  • Hallvard Gaardløs (bass)

 

GRAFISK – Steph Hope

Steph Hope er animatør og illustratør fra the UK, men bosatt i Oslo. Hun jobber i hovedsak med håndtegnet og halv-analog animasjon/illustrasjon. I fjor var Steph Hope nominert til en Gullbranson i kategorien Nye Talenter, og vant en Grafill for illustrasjon. Til årets Gullbranson står Steph for animasjon og grafisk utforming. 

 

 

DJ PATSKI LOVE – spiller på Gullbranson etterfest

DJ Patski Love skal spille på etterfesten til Gullbranson i år. 
Patski Love fra Oslo har i snart 20 år herjet hovedstadens scener, Norges ganske land og verden rundt på egne ben eller med sitt prisvinnende og anerkjente konsept Club Juicy (som han utgjør med maker Chris Stallion). I tillegg til dette er han høyaktuell med sitt nye prosjekt JCY som er signert med Universal Music og i disse dager herjer over kloden på Spotify, YouTube og de store scenene.